Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Klantenservice

Heeft u een vraag of misschien een klacht? Laat een bericht achter! Wij zullen dan zo spoedig mogelijk per telefoon of email contact met u opnemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken tussen 8.30 - 16.30 uur (ma t/m vrij).WhatsApp: +31 657758128 (tijdens werkuren)
Tel: 085 - 76 000 45 (ma t/m vrij: 08.30 - 16.30 uur)
Email: info@paracord.nl

Bezorging
Voor vragen over levering van uw pakket via de DPD kunt u contact zoeken met Jangeert Plaisier via het email adres dpd@paracord.nl. Hij zal u graag verder helpen.

Klachten?
Ons uitgangspunt is: We willen het voor jou en voor onszelf zo eenvoudig mogelijk houden! Dus is er een probleem dan lossen we het graag snel op. Laat het ons snel weten. Dit kan per e-mail, maar bellen kan ook op werkdagen tussen 08.30 en 16.30. Wij zullen altijd proberen de klacht naar ieders tevredenheid op te lossen. Na ontvangst van de klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen de klacht altijd binnen 7 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kan je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar onze webshop bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om het geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie. 

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

 
 
Klantenservice
Retouren
Verzending
Veel gestelde vragen
Veilig betalen
Over Paracord.nl
Algemene voorwaarden
Uw Privacy
Adres/ Afhaalmagazijn:
van Utrechtweg 124
2921 LN Krimpen a/d IJssel
(werkdagen: 9.00 - 16.30)
Contact gegevens:
Telefoon: 085 76 000 45
WhatsApp: +31 657758128
E-mail: info@paracord.nl
Facebook.com/ParacordTips

Wij zijn lid van Stichting Webshop Keurmerk en aangesloten bij  het Europesche keurmerk EMOTA. 
www.paracord.nl
www.paracord.fr
www.paracord-shop.de
www.paracord.eu
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
payment methods