De naam van de favorietenlijst kan niet leeg worden gelaten
 • Mijn account
 • Winkelwagen
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  Corona Update

  We zijn open!

  Zijn we open? Versturen we jou pakketje nog? Is het veilig? Ja! Ons magazijn is nog steeds open en we doen ons best om onze gebruikelijke service aan te bieden! Het is alleen niet meer mogelijk om bezoek te brengen aan ons magazijn. Ons team heeft veiligheidsmaatregelen genomen, zoals meer shifts te houden op een dag. Op deze manier werken we met minder mensen tegelijk op dezelfde plek.

  Verzending
  Verzending naar alle EU landen of daarbuiten wordt momenteel zwaar getroffen door het corona virus. Op basis van locatie kan het mogelijk zijn dat bepaalde gebieden worden uitgesloten van pakketverzending of kan er een vertraging in levertijd ontstaan.

  Mede uit voorzorg is besloten om de optie om pakketten bij DPD Parcelshops af te leveren in de Benelux tot nader order te annuleren. Behalve in Nederland, hier is dat nog mogelijk. Wij proberen je zo snel en zo goed mogelijk te informeren.

  Voor meer informatie en up-to-date ontwikkelingen raden wij aan de website van de bezorgdienst te bezoeken. Zie onderstaande webpagina's. Wij proberen jou pakketje zo snel mogelijk op te sturen! 

  Klik voor DPD informatie
  Klik voor UPS informatie
  Klik voor PostNL informatie
  Klik voor DHL informatie

  Contactloos bezorgen
  De veiligheid van u, onze klant, en onze medewerkers is erg belangrijk voor ons. Daarom zijn er extra maatregelen genomen om de risico's te minimaliseren waaraan onze medewerkers en klanten kunnen worden blootgesteld.

  Pakketten worden niet meer overhandigd. Voorlopig tekent de chauffeur zelf voor zendingen waarvoor een handtekening nodig is. Dit gebeurt door de bezorger in het bijzijn van de ontvanger. Ze houden ook een gepaste afstand (richtlijn 1,5 meter) en vermijden fysiek contact.

  Heb je nog vragen? Neem graag contact op met onze klantenservice! Via mail, whatsapp of telefoon. We zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00u - 19.00u.


  Voor alle gezinnen, gemeenschappen of bedrijven die zwaar getroffen zijn, willen we onze steun delen en kijken we uit naar de stabilisering van deze pandemie. 

  We willen je bedanken voor jou support,

  Team Paracord.eu