De naam van het lijstje kan niet leeg worden gelaten
 • Inloggen
 • Winkelmandje
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  Macramé

  Een breed assortiment van Katoen Macramé Koorden!

  Bij Paracord.eu verkopen we 100% natuurlijk gerecycled macramé katoenen koord. Macramé katoen koord voelt zacht aan, is gemakkelijk uit te kammen en de beste look voor al uw macramé en gevlochten katoenen projecten. Dit koord kam je zeer gemakkelijk uit en kan direct gebruikt worden voor al uw macrame projecten. Deze katoenen garens voldoen aan alle strengen eisen van STANDARD 100 OEKO TEX.

  Wat te maken met Macramé koorden?

  Met de katoenen koorden van Paracord.eu kunnen de mooiste creaties gemaakt worden. U kunt bijvoorbeeld 10mm koord gebruiken om te splicen, 5mm en 3mm éénstrengs koord om te weven of te knopen. Onze katoenen producten hebben een breed scala aan toepassingen zoals het maken van armbanden, dromenvangers, plantenhangers, halskettingen koord, hondenriemen (10mm), halsbanden en vele andere ideeën voor de D-I-Y'er.

  Wat betekent een 'Ply' garen?

  Een touw of koord is gemaakt van een groep garens, plies en vezels of strengen die samen gedraaid of gevlochten zijn tot een grotere en sterkere vorm. Katoenen touw bestaat meestal uit 3 Ply's. Bij Macramé wordt meestal een Single-Ply touw gebruikt omdat het gemakkelijk is om mee te werken, franjes zijn gemakkelijk te maken en omdat je geen splitten meer hoeft te maken.

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-20 van 49

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-20 van 49

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Selectie verfijnen
  Product Main Group