De naam van het lijstje kan niet leeg worden gelaten
 • Inloggen
 • Winkelmandje
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  Macramé 3 Strengen

  Wat betekent een 'Ply' garen?

  Een touw of koord is gemaakt van een groep garens, plies en vezels of strengen die in elkaar zijn gedraaid of gevlochten tot een grotere en sterkere vorm. Katoenen touw bestaat meestal uit 3 Ply's. Voor macramé projecten wordt meestal een enkele ply gebruikt, maar 3 Plies geven je meer mogelijkheden. 3 ply koorden zijn ook gemakkelijk te verwerken in je project, het kan gesplitst worden tot 1 Ply zodat je meer mogelijkheden hebt voor mooie knopen en projecten.

  Natuurlijk Macramé Koord

  Wij verkopen 100% gerecycled en natuurlijk macramé eenlaags katoenen koord. De beste kwaliteit macramé katoenen garens met een zacht gevoel en de beste uitstraling voor al uw macramé en katoenen weefwerk. Ons Macrame katoenen koord is geweldig voor al uw macrame projecten zoals dromenvangers, tassen en kleden. Deze katoenen garens voldoen aan alle strengen eisen van STANDARD 100 OEKO TEX en zijn dus gegarandeerd vrij van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid & het milieu.
   
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  18 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  1. Zwart 16 mm Macramé Geslagen Katoen Touw Item #: MT021525
   € 2,80
   per meter
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  18 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Selectie verfijnen
  Touw Diameter
  Materiaal Dikte