De naam van de favorietenlijst kan niet leeg worden gelaten
 • Mijn account
 • Winkelwagen
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  Kreadoe

   

  Win workshop van Kipi op Kreadoe!

  Bezoek ons op Kreadoe in Utrecht. 5 dagen Paracord workshops en aantrekkelijke kortingen en gezelligheid op onze stand Hal 8 - B043 / B045! Lees in deze nieuwsbrief hoe je een workshop plek kunt ontvangen!

  KreaDoe is hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Honderden deelnemers tonen op KreaDoe de nieuwste trends op het gebied van knopen, haken, breien, sieraden en nu dus ook Paracord!

  Meer informatie >

  Workshop Kipi

  Op onze workshop plek zal www.kipi.nl op woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig zijn om uitleg te geven over knopen, ook zal ze op deze dagen twee workshops per dag geven één in het knopen van een hanging basket en één in het knopen van een hondenlijn.

  www.kipi.nl >

  Maak kans op een gratis workshop.

  Voor onze workshops hebben we een beperkt aantal plaatsen. Laat een bericht achter via het evenement op onze Facebook pagina, en geeft je voorkeur door voor één van onze workshops. Onder de aanmeldingen verloten wij de plaatsen.

  Workshops

  Woensdag 30 oktober 2019
  - 11:30 Workshop hondenlijn knopen
  - 14:00 Workshop hanging basket knopen

  Donderdag 31 oktober 2019
  - 11:30 Workshop hondenlijn knopen
  - 14:00 Workshop hanging basket knopen

  Vrijdag 1 november 2019
  - 11:30 Workshop hondenlijn knopen
  - 14:00 Workshop hanging basket knopen