De naam van het lijstje kan niet leeg worden gelaten
 • Inloggen
 • Winkelmandje
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  KreaDoe 2021

  Bezoek onze stand op de KreaDoe beurs in Utrecht!

  Je hebt lang moeten wachten maar we staan weer op de Kreadoe beurs in Utrecht! Dit jaar kun je weer andere knopers ontmoeten, workshops volgen, Tips & Tricks vragen aan ons professionele Paracord Team en is het mogelijk om een kijkje te nemen naar onze basiskleuren! Koop nu je KreaDoe Tickets!

  Voor inhoudelijke informatie over de workshops lees je meer onderaan op deze pagina! 

  Programma KreaDoe 2021

  Workshops (Nog enkele plekken beschikbaar)

  Wil jij je knoopwereld vergroten? Wij helpen je graag verder! We bieden meerderen workshops aan die jouw kennis over knopen vergoten. Meer informatie over de workshops is te vinden in deze nieuwsbrief. Koop hier je workshoptickets!

  Winactie 

  Doe mee aan onze winactie op onze stand en maak kans op The Jig by FSTS t.w.v. €349.- !

  Speciale beursaanbiedingen

  Korting op onze 10 & 30 meter Paracord Package Deals! (van een selectie van 30 basiskleuren). Het is ook mogelijk om je eigen mix-pakket samen te stellen met verschillende touw producten (PPM, Paracord, Dogleash Fettleder en meer) 

  Statiegeld lege rollen

  Lever je lege touw rollen in en krijg er 0,20 tot 0,50 cent per rol voor terug! Zo houden we alles opgeruimd en helpen we een klein beetje mee aan de verduurzaming van onze hobby!

  Ruil je Rest!

  Heb je Paracord over dat je niet meer gebruikt? Lever deze dagen je rest touw in, voor 100 gram Paracord ontvang je €1,50.- shoptegoed op de stand! 

  Hoe werkt het

  • Minimaal 5 meter aan een stuk
  • Inleveren als bundel, geen losse stukken.
  • Het touw is schoon en onbeschadigd
  • US/EU paracord

  Meld je aan voor de workshops op de KreaDoe beurs!

  Wil jij je kennis over Paracord knopen, Biothane of Halsterknopen vergroten? Wij helpen je graag verder! Kom langs onze stand en probeer het uit tijdens onze workshops die worden gegeven door ervaren creatievelingen. We hebben alle workshops even op een rijtje gezet.

  Halsband knopen

  Hier maak je een begin met het knopen van een halsband met de knoop 'Benno's Happiness'. Deze halsband knoop je met Paracord Type III en je gebruikt een Alu-Max sluiting. Bij het knopen wordt gebruikgemaakt van professionele paracord knoopplanken. Na de workshop kun je de creatie meenemen naar huis. Daar kan je ervoor kiezen om je knoopwerk aan de hand van onze tutorials opnieuw op te zetten en op maat van jouw hond te maken.

  Biothane lijn

  Bij de workshop Biothane lijn maak je kennis met het maken van een 16mm Biothane Honden Lijn compleet met holnieten en musketon. Je leert hier ook een spindel te gebruiken. Na de workshop kan de creatie meegnomen worden naar huis.

  Lijn vlechten

  Hier maak je kennis met het vlechten van een Paracord Lijn. Deze lijn maak je van Paracord Type III de 4 strand double. Met de musketon aan het einde van de lijn is deze gemakkelijk vast te maken aan een halsband. Na de workshop kun je je creatie meenemen naar huis, zodat je deze kan afmaken moest hij nog niet klaar zijn. 

  Armband knopen

  Je maakt hier een armband van Paracord Type III met schuifsluiting of buckle. Ook kinderen kunnen aan deze workshop deelnemen. Na afloop krijg je uiteraard je geknoopte armband mee. 

  Touwhalster knopen

  Op deze workshop maak je kennis met het knopen van een PPM halster. Zorg ervoor dat je de halstermaat van je paard kent, zodat je het halster ook daadwerkelijk kunt gebruiken.

  Workshop PPM Lijn Maken (= Volgeboekt!)

  Tijdens deze workshop maak je kennis met het maken van een PPM Lijn. Je zal deze naaien en daarna takelen. Na de workshop kun je je creatie meenemen naar huis.

  Meld je aan voor de workshops dit weekend!

  Onze workshops worden gegeven door de volgende knopers: 

  • Femke van Kipi
  • Suzanne Klaus
  • Evi van Yatzil
  • Paul van Paracord met Paul
  • Laura van Laura’s Studio
  • Romy van LTR-Originals
  • Karin van ParacordCreations by Karin
  • Christa van ByKenzie
  • Eden & Marja van Paracord.eu

  Let op: Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen van Covid-maatregelen. Kijk op de website van Kreadoe voor meer informatie over de Coronamaatregelen op de beurzen.

  Uiteraard zijn ook de workshops onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in verband met covidmaatregelen. Mochten hierdoor de workshops niet kunnen doorgaan zoals gepland (bijvoorbeeld doordat er een kleiner aantal participanten toegestaan zou zijn), dan word je hiervan op de hoogte gebracht. Mocht hierdoor jouw deelname niet meer mogelijk zijn, dan krijg je natuurlijk het betaalde bedrag terugbetaald.

  We hopen je snel te zien!

  Groet, Team Paracord