De naam van het lijstje kan niet leeg worden gelaten
 • Inloggen
 • Winkelmandje
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  Onze ambassadeurs

  De creatieve community bestaat uit allerlei Makers met veel kennis en ervaring op het gebied van werken met paracord, biothane, leer, etc. Om met ons assortiment en onze content zo goed mogelijk bij de hobby aan te sluiten, laten we ons graag adviseren door de Makers zelf.

  Met een aantal van deze Makers werken we daarom samen in een zogenoemd 'ambassadeursschap'. Onze huidige ambassadeurs stellen we hier graag voor.

   

  Maak kennis met Femke

  Waar Femke rond het jaar 2000 begon met het haken van mutsen, is ze ruim 20 jaar later voltijd bezig met dingen maken. Ze haakt, naait, breit, knoopt, werkt met Biothane en vindt ook macramé heel leuk. “Mijn werk is een combinatie van mijn twee liefste hobby’s: dieren en dingen maken. Iets leukers is er voor mij niet.”

  "In 2012 ben ik begonnen om ook met Paracord te werken. Ik vind het leuk om te experimenteren met knopen en verschillende diktes. Daarmee heb ik ook mijn eigen knoop "Kipi's Original" ontworpen." 

  Femke heeft echt een eigen stijl, dat komt ook naar voren in de namen van haar producten. "Hawaï is één van mijn favoriete surfplaatsen in de wereld," vertelt ze. "Daarom geef ik al mijn creaties Hawaïaanse namen. Dat is dus begonnen met de naam ‘Kipi’ voor mijn bedrijf en dat heb ik zo doorgezet.”

  Als ambassadeur van Paracord.eu helpt Femke ons vooral in productontwikkeling met haar kennis. Ook helpt ze ons bij het creëren van van content, waarbij juist ook haar kennis van de paardenwereld in combinatie met de touwtjes waardevol is.

  3 weetjes over Femke:

  • Heeft zoveel dieren dat ze bijna een eigen kinderboerderij heeft
  • Is jarenlang professioneel windsurfer geweest
  • Houdt van afwisseling en uitdaging

   


  Maak kennis met Evi

  In 2018 maakte Evi haar eerste hondenlijnen van PPM. Daarna ging ze na het volgen van wat workshops met paracord aan de slag en stapte daarna over op het werken met Biothane.

  "Na het maken van mijn eerste biothane adapters, was ik overtuigd door de voordelen en mogelijkheden van Biothane. Op dit moment maak ik veel producten van biothane en besteed ik ook veel tijd aan leerbewerken. Ik maak voornamelijk producten voor huisdieren en hulpmiddelen voor trimmen, maar ook accessoires zoals boekenleggers, handtassen en mappen."

  Evi heeft veel productkennis en is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. En als de bestaande mogelijkheden toch beperkt blijken, ontwerpt ze het missende product desnoods zelf. Zo is ze als ambassadeur van Paracord.eu ook betrokken bij productontwikkeling en kwaliteitscontrole.

  3 weetjes over Evi:

  • Heeft 1,5 jaar in Mexico gewoond en daar haar man ontmoet
  • Is mama van 3 jongens
  • Zit niet graag stil


  Maak kennis met Helmy

  Helmy Stolwijk werkt al bijna 11 jaar met paracord. Naast dat ze haar kennis deelt door meerdere dagen per week workshops te geven, heeft ze ook haar eigen knopen ontworpen.

  "Hoewel ik niet echt goed ben met social media probeer ik in de community mensen ook verder te helpen als ze vragen hebben of vastlopen." Zelf heeft Helmy ook veel gehad aan de community. "Ik heb heel veel van mijn kennis aan hen te danken. Toen ik net begonnen was, werd er online ook aangegeven wanneer ik iets verkeerd deed en hoe ik dat beter moest doen. Dat heeft me echt geholpen."

  Helmy deelt haar opgedane kennis graag met anderen. Dat vormt ook de basis van haar werk als ambassadeur van Paracord.eu. Met haar jarenlange ervaring en eerlijke feedback helpt ze mee in productontwikkeling en kwaliteitscontrole.

  3 weetjes over Helmy:

  • Heeft een zoon, 2 bonus zoons en 5 kleinkinderen
  • Maakt af en toe graag Japanse puzzels op de computer om haar hersenen jong te houden
  • Kan het niet laten om altijd net iets meer touw af te knippen dan nodig is, waardoor ze altijd touw over heeft