De naam van het lijstje kan niet leeg worden gelaten
 • Inloggen
 • Winkelmandje
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  Linhasita Waxed Polyester Cord - 1.0 mm

  Linhasita Waxed Polyester Cord

  Op zoek naar een touw van Gewaxt Polyester in uiteenlopende kleuren om leer aan elkaar te naaien, om met Micro-Macramé mooie sieraden te knopen of voor een ander creatief project? Zoek dan niet verder: het Linhasita Gewaxt Polyester Koord 1mm is wat je nodig hebt. Dit koord is perfect voor het afwerken van je projecten.

  Linhasita wordt al lang gebruikt om leder aan elkaar te naaien. Doordat het product scheurvast en waterafstotend is, is het hier heel geschikt voor. Met goed onderhoud en juist gebruik heeft het product een lange levensduur. Het koord wordt ook gebruikt voor Micro-Macramé om bijvoorbeeld sieraden te knopen. Ook is Linhasita mooi om te gebruiken als accent in je hondenhalsband, hondenlijn of paardenhalster.

  Linhasita is polyester touw gemaakt van drie gedraaide strengen polyester, die goed te splitsen zijn voor het fijnere handwerk. Het koord is gewaxt met mineralenwax. Het Linhasita Gewaxt Polyester Koord is scheurvast en waterdicht, dit komt door de speciale waxtechniek die ook beschermt tegen invloeden van het weer. Voor het mooi afwerken van het koord kun je de uiteindes van het touw branden. Het koord is makkelijk in gebruik en ligt fijn in de hand, perfect voor het creëren van een nette afwerking.
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-20 van 31

  Van hoog naar laag sorteren
  1. Wit - 1.00 mm - Linhasita Waxed Polyester Cord (PE-4) Item #: MT021045
   € 5,45
   per stuk
  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Selectie verfijnen