Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Paracord Bestel Hulp

Tips en informatie over bestellen van het juiste Paracord
 

 • Welk type Paracord heb ik nodig?
  Het meest gebruikte Paracord voor bijvoorbeeld armbanden is Paracord 550 Type III, maar voor elegante armbanden is het wat fijnere Paracord 425 Type II erg geschikt. Paracord 100 Type I en Paracord Micro 90 zijn geschikt als accessoire cord, maar hier kunnen ook hele mooie baby/kinder armbanden van worden gemaakt. Type IV en V is voor het serieuzere buiten knoop werk, maar wordt ook gebruikt voor honden halsbanden. Uiteindelijk bepaalt jouw creativiteit de keuze voor je materiaal! Kijk voor afbeeldingen op de pagina Wat is Paracord.
   
 • Gebruik de Kleurenwaaier PDF voor kleur keuze
  Op het beelscherm is het soms lastig een juiste kleur keuze te maken, we hebben een Paracord kleurenwaaier gemaakt (pdf opent in nieuw venster) waar al onze basiskleuren in staan. Let op! We updaten deze kleurenwaaier geregeld.
   
 • Bepaal zelf de lengte
  Er is geen vaste afname bepaal zelf het aantal meters. Het aantal meters wordt uiteraard aan een stuk geleverd. Vanaf 30 meter wordt het paracord op een spoel gerold. Minder dan 30 meter wordt als een mooi klosje geleverd. Zie onderstaande foto voor een voorbeeld levering.


 


minder dan 30 mtr.

meer dan 30 mtr.


 

Bekijk in deze korte video hoe wij een paracord bestelling op maat maken. Iedere bestelling is uniek en wordt met de hand samengesteld en gecontroleerd.

 Doorgaans kunnen we een bestelling dezelfde dag nog klaarmaken, is er echt haast met een bestelling dan kan je altijd even contact met ons opnemen. Nog meer informatie over het plaatsen van een bestelling vind je op de "veelgestelde vragen" pagina.

Waarom Paracord.eu?
Onze werkwijze is om het voor u als klant, en voor ons als leverancier, zo eenvoudig mogelijk te houden. Dat betekent: een maximum aan mogelijkheden en een minimum aan voorwaarden! Zo leveren wij kleine Paracord bundeltjes in iedere gewenste kleur en lengte tot aan complete rollen van 300 meter voor groothandels.

 
 • Grootste Paracord aanbod in Europa

 • Staffelkorting: Meer meters meer korting

 • Geen verplichte meter afname

 • Uit eigen voorraad direct leverbaar

 • Origineel US Made Nylon Paracord

 • Goede klantenservice voor en na aankoop

  
 
 
Klantenservice
Retouren
Verzending
Veel gestelde vragen
Veilig betalen
Over Paracord.nl
Algemene voorwaarden
Uw Privacy
Adres/ Afhaalmagazijn:
van Utrechtweg 124
2921 LN Krimpen a/d IJssel
(werkdagen: 9.00 - 16.30)
Telefoon: 085 76 000 45
Wij zijn lid van Stichting Webshop Keurmerk en aangesloten bij  het Europesche keurmerk EMOTA. 
 
www.paracord.nl
www.paracord.fr
www.paracord-shop.de
www.paracord.eu
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
payment methods