De naam van het lijstje kan niet leeg worden gelaten
 • Inloggen
 • Winkelmandje
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  16 mm - Coated Webbing

  Deze coated webbing is gemaakt van synthetisch PVC (polyvinylchloride) en is duurzamer, reinigbaar, sterker en gemakkelijker te onderhouden dan gewone textiellint. Dit is een goedkoper alternatief voor natuurlijk leer, dat door zijn eigenschappen in veel opzichten is geëgaliseerd. Het is slijtvast, 100% water- en bacteriebestendig en rekt niet. Het is favoriet voor halsbanden, riemen, paardenhalsters en hoofdstellen. Verkocht per meter. Maximale continue lengte: 30 mtr per spoel (sommige spoelen kunnen splitsingen hebben). De dekkende kleuren hebben de neiging de kleur aanzienlijk langer vast te houden dan de fluorescerende kleuren. Over het algemeen geldt: hoe dieper de tint, hoe langer deze zal duren.

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  7 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Deze coated webbing is gemaakt van synthetisch PVC (polyvinylchloride) en is duurzamer, reinigbaar, sterker en gemakkelijker te onderhouden dan gewone textiellint.