De naam van de favorietenlijst kan niet leeg worden gelaten
 • Mijn account
 • Winkelwagen
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  Onze betaalmogelijkheden

  Wij bieden alle gangbare betaalmethoden aan in onze online kassa. Kies zelf wat bij u past. Hieronder leest u in het kort de kenmerken van elke betaalmethode die wij hanteren en de invloed daarvan op het verwerkingsproces van uw bestelling. Voor deze betaalmethoden rekenen wij geen extra kosten.

  iDEAL

  De snelste manier om uw bestelling te betalen is door middel van iDEAL. Hierbij wordt u direct doorgestuurd naar uw internetbankierprogramma. Om gebruik te maken van iDEAL is geen registratie nodig en hoeft u ook geen account aan te maken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

   

  PayPal

  Via PayPal kunt u eenvoudig, snel en veilig betalen. Gebruik daarvoor uw PayPal-account en betaal gemakkelijk voor wat u bij ons besteld heeft. Gewoonlijk krijgen wij direct de betalingsbevestiging van PayPal zodat wij uw opdracht onmiddellijk kunnen verwerken. PayPal is een veel gebruikte betaalmethode in onze webshop.

   

  Achteraf betalen via Klarna

  Door onze betaalpartner Klarna is het mogelijk om te betalen nadat de bestelling is afgeleverd. U betaalt tot en met 14 dagen na het plaatsen van uw bestelling. Achteraf betalen dus.

   

  Creditcard

  Gemakkelijk en bewezen: betaling door afboeking op uw creditcard (VISA of MasterCard). U geeft het nummer van uw creditcard op, de datum en het testnummer, en onze webshop verstuurt de gegevens veilig gecodeerd. Indien uw creditcard 3D-secure geactiveerd is, wordt u doorgelinkt naar de beveiligingspagina van uw bank. Een paar seconden later kan uw bestelling al worden verwerkt.

   

  Internationale overboeking

  Als u betaalt door middel van een internationale overboeking is dat een bankoverschrijving die gaat via het betaalplatform Adyen. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail met daarin de gegevens voor een bankoverschrijving. Dit zijn de gegevens van Adyen en deze vormen een unieke code waardoor uw betaling gekoppeld wordt aan uw bestelling.

  Let op: pas zodra wij uw betaling binnen krijgen, zal uw order verwerkt worden.

   

  Bancontact / Mr Cash

  Mister Cash is de betaalmethode die het mogelijk maakt om in België direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken.