De naam van de favorietenlijst kan niet leeg worden gelaten
 • Mijn account
 • Winkelwagen
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  Kies zelf hoe u wilt betalen

  Wij bieden alle gangbare betaalmethoden aan in onze online kassa. Kies zelf wat bij u past. Onderstaand leest u in het kort de kenmerken van het type betaalmethode en de invloed op het bestelproces. Voor deze betaalmethoden rekenen wij geen extra kosten.

  iDEAL

  De snelste manier om uw bestelling te betalen is door middel van iDEAL. Met iDEAL kunt u veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct doorstuurt naar uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL is geen registratie nodig en hoeft u ook geen account aan te maken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

   

  PayPal

  Via PayPal kunt u eenvoudig, snel en veilig betalen. Gebruik daarvoor uw PayPal-account en betaal gemakkelijk wat u bij ons besteld heeft. Gewoonlijk krijgen wij direct de betalingsbevestiging van PayPal zodat wij uw opdracht onmiddellijk kunnen verwerken. PayPal is een veel gebruikte betaalmethode in onze webshop.

   

  Achteraf betalen via Klarna

  Door onze betaalpartner Klarna is het mogelijk om te betalen nadat de bestelling is afgeleverd. Achteraf betalen dus.

   

  Creditcard

  Gemakkelijk en bewezen: betaling door afboeking op uw creditcard (VISA of MasterCard). U geeft het nummer van uw creditcard op, de datum en het testnummer, en onze webshop verstuurt de gegevens veilig gecodeerd. Indien uw creditcard 3D-secure geactiveerd is, wordt u doorgelinkt naar de beveiligingspagina van uw bank. Een paar seconden later kan uw bestelling al worden verwerkt. De afschrijving van het bedrag van uw creditcard volgt bij verzending van de bestelling binnen 30 dagen.

   

  Bankoverschrijving

  Het klassieke model: eenvoudig en zonder kosten. U schrijft het bedrag vooraf over op de rekening van Paracord.eu. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling onmiddellijk verwerkt. Onze bank en betaal gegevens zijn te vinden op de pagina "Neem contact op".

  Let op! Omdat de verwerking van een bankoverschrijving soms enige dagen in beslag neemt, kunnen wij de bestelling pas later versturen.

   

  Bancontact / Mr Cash

  Mister Cash is de betaalmethode die het mogelijk maakt om in België direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken.