De naam van het lijstje kan niet leeg worden gelaten
 • Inloggen
 • Winkelmandje
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  Onze betaalmogelijkheden

  Wij bieden alle gangbare betaalmethoden aan in onze online kassa. Kies zelf wat bij u past. Hieronder leest u in het kort de kenmerken van elke betaalmethode die wij hanteren en de invloed daarvan op het verwerkingsproces van uw bestelling. Voor deze betaalmethoden rekenen wij geen extra kosten.

  iDEAL

  De snelste manier om uw bestelling te betalen is door middel van iDEAL. Hierbij wordt u direct doorgestuurd naar uw internetbankierprogramma. Om gebruik te maken van iDEAL is geen registratie nodig en hoeft u ook geen account aan te maken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

   

  PayPal

  Paypal biedt de flexibiliteit om de beste betaalmethode voor uw aankoop te kiezen. Uw PayPal account kan gelinkt worden aan o.a. uw bank account en uw credit cards. Gewoonlijk krijgen wij direct de betalingsbevestiging van PayPal zodat wij uw bestelling onmiddellijk kunnen verwerken.

   

  Achteraf betalen via Klarna

  Met onze betaalpartner Klarna is het mogelijk om te betalen nadat de bestelling is afgeleverd. U betaalt uiterlijk 14 dagen na het plaatsen van uw bestelling. Houd er rekening mee dat wij uw bestelling niet voor u kunnen wijzigen als u met Klarna heeft betaald.

   

  Creditcard

  Bij betaling door afboeking op uw creditcard (VISA of MasterCard) geeft u het nummer, de datum en de veiligheidscode van uw creditcard op. Indien uw creditcard 3D-secure geactiveerd is, wordt u doorgelinkt naar de beveiligingspagina van uw bank. Een paar seconden na de betaling kan uw bestelling al worden verwerkt.

   

  Internationale overboeking

  Indien u betaalt door middel van een internationale overboeking is dat een bankoverschrijving die gaat via het betaalplatform Adyen. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail met daarin de gegevens voor een bankoverschrijving. Dit zijn de gegevens van Adyen en deze vormen een unieke code waardoor uw betaling gekoppeld wordt aan uw bestelling. 

  Als u deze code niet invult bij de overboeking, dan zal de betaling niet slagen en krijgt u uw geld automatisch teruggestort. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, zal uw order verwerkt worden.

   

  Bancontact / Mr Cash

  Bancontact / Mister Cash is de betaalmethode die het mogelijk maakt om in België direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken.