De naam van het lijstje kan niet leeg worden gelaten
 • Inloggen
 • Winkelmandje
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  PPM Double Braid

  Kies voor PPM Multicord als je veel keuze in gekleurd touw wilt voor je project. PPM Multicord Double Braid is een mooi en stevig koord met een gevlochten kern. Doordat de kern gevlochten is, is dit het sterkste PPM touw dat we bieden. We bieden dit touw aan in de maten 6 mm / 8 mm / 10 mm / 12 mm / 14 mm.

  Je kunt met PPM Multicord Double Braid bijvoorbeeld paardenhalsters, longeerlijnen, hondenlijnen en -accessoires knopen. Je kunt de kern uit het koord verwijderen om gemakkelijk lussen te maken door het koord met een Selmanaald te splitsen.

  PPM Multicord is gemaakt van 100% hoogwaardig Polypropylene Multifilament garens. Het is glanzend, lichtgewicht en neemt nauwelijks water op. PPM touw blijft drijven, droogt snel en wordt niet snel vies. Daarom is het goed bestand tegen schimmel. Het koord heeft een OEKO-TEX® certificaat, dat betekent dat het niet giftig is en veilig is voor mens en dier. Let op: als het koord wordt blootgesteld aan zonlicht, dan kan de kleur van het koord vervagen.

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-20 van 189

  Van hoog naar laag sorteren
  1. per meter
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Selectie verfijnen
  Product Main Group
  PPM Type
  Touw Diameter
  Patroon