De naam van het lijstje kan niet leeg worden gelaten
 • Inloggen
 • Winkelmandje
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  Biothane 'BETA'

  Inleiding

  Biothane 'BETA' Biothane Beta Coated Webbing (B10 standaard) is een product dat dicht bij leder staat vanwege zijn hand gevoel en soepelheid. Hierdoor is BioThane® een erg gewild product onder de vegans of non-leder gebruikers.

  Materiaal en Kenmerken

  BioThane® is een coated webbing gemaakt van een sterke laagje Nylon (PA) met een beschermende laag van Polyvinylchloride (PVC) Het is in een polyester band met een PVC coating die het Biothane makkelijk en goed schoon te maken, duurzaam en waterdicht maakt. Wie kent het; een leren riem die vies wordt en veel onderhoud vergt? Niet met een Biothane lijn, die goed en makkelijk schoon te maken is door middel van wat zeep en water! Daarbij kun je het Biothane aan elkaar maken door het te lijmen.

  Gebruik

  Binnen de markt van paardensport, paardenhalsters, hondenhalsbanden, sleepriemen en hondenriemen is Biothane een zeer populair product geworden. De Beta-serie heeft een mat uiterlijk en een uitstekende flexibiliteit, zelfs in koude omstandigheden. Biothane kan per meter worden gekocht, het totale aantal meters wordt geleverd als één lengte met een maximum van 30 meter per rol.

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-20 van 240

  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-20 van 240

  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Selectie verfijnen
  Strap Width
  Patroon
  Touw Materiaal Kern