De naam van het lijstje kan niet leeg worden gelaten
 • Inloggen
 • Winkelmandje
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  Algemene voorwaarden - #YESPARACORD

  Met jouw bijdrage op social media help je mee aan de groei van de Paracord Community. Omdat jouw content eruit springt, vragen we je of we deze mogen delen met andere creatievelingen. Met het gebruik van de #yesparacord geef je ons toestemming om je content te gebruiken. We kunnen dit dan delen op onze website, social media en/of andere kanalen zoals nieuwsbrieven, reclame, enz.

  Toestemming verlenen

  Wanneer je reageert met #yesparacord en dus toestemming geeft, betekent dit het volgende:

  • Jij bent als enige de eigenaar en rechthebbende van de content waarop wij reageerden;
  • Je geeft ons een niet-exclusief, royalty-vrij, wereldwijd, commercieel recht om je foto's die getagd zijn met #paracordeu, #matchedwithmatchmaker en @paracordeu te gebruiken via onze diensten of diensten van onze partners, om ze te bewerken en te vermenigvuldigen voor commerciële doeleinden;
  • Alle op de foto's afgebeelde personen stemmen in met het gebruik van deze foto’s op social media en andere kanalen.

  Toestemming intrekken

  Mocht je je toestemming om een of andere reden willen intrekken, dan kan dit op ieder moment. Stuur ons dan een mail via info@paracord.eu met een link naar je social media account en je specifieke vraag om intrekking van rechten.

  Voorbeelden

  Benieuwd naar voorbeelden van hoe jouw content gebruikt kan worden? Bekijk dan onze socials en website!