De naam van het lijstje kan niet leeg worden gelaten
×

De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

×

PPM Plat

Kies voor PPM Multicord als je veel keuze in gekleurd touw wilt voor je project. PPM Multicord Plat is een mooi en stevig gevlochten koord zonder kern. We bieden dit touw aan in de maten 4 mm / 6 mm / 8 mm / 12 mm.

Het touw is makkelijk te knopen en daarom is het ideaal voor hobbyprojecten binnens- en buitenshuis. Je kunt met PPM Multicord Plat bijvoorbeeld paardenhalsters, longeerlijnen, hondenlijnen en -accessoires knopen. Je kunt gemakkelijk lussen maken door het koord met een Selmanaald te splitsen. Daarnaast wordt PPM koord veel gebruikt in watersporten.

PPM is gemaakt van 100% hoogwaardig Polypropylene Multifilament garens. Het is glanzend, lichtgewicht en neemt nauwelijks water op. PPM touw blijft drijven, droogt snel en wordt niet snel vies. Daarom is het goed bestand tegen schimmel. Het koord heeft een OEKO-TEX® certificaat, dat betekent dat het niet giftig is en veilig is voor mens en dier. Let op: als het koord wordt blootgesteld aan zonlicht, dan kan de kleur van het koord vervagen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 306

Van hoog naar laag sorteren
  1. per meter
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Selectie verfijnen
Product Main Group
PPM Type
Touw Diameter
Aantal Strengen
Patroon