De naam van het lijstje kan niet leeg worden gelaten
 • Inloggen
 • Winkelmandje
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  Onze klanten & partners

  Maatwerk

  Defensie, outdoor bedrijven, architecten, ontwerpers, hondenscholen & maneges. Zomaar een greep uit de bedrijven die we hebben kunnen helpen met hun zoektocht naar een geschikt touwproduct. Soms past ons standaard assortiment u wellicht niet en zoekt u een product dat precies aan uw wensen voldoet. Wij hebben al veel bijzondere touwproducten mogen verzorgen voor onze klanten. 6000 meter aan één stuk op een rol of juist 10.000 op maat gesneden stukjes. Maar ook een speciaal touwontwerp of afwijkend touwmateriaal kunnen wij voor u verzorgen.

  Onze werkwijze is om het voor u als klant zo eenvoudig mogelijk te houden. Dat betekent: een maximum aan mogelijkheden en een minimum aan voorwaarden! Zo leveren wij complete rollen van 300 meter voor groothandels, maar ook kleine touwbundeltjes in iedere gewenste kleur en lengte. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

  Onze klanten
  Partners
  Sponsorprojecten

  Defensie, Luchtvaart en Forensisch Instituut

  We kunnen voldoen aan de eisen voor kwaliteit en documentatie voor defensie en luchtvaart. Zo hebben we bijvoorbeeld geleverd aan Navo voor onderdelen en aan toeleveranciers voor de luchtvaart.

  Woodlore

  Woodlore werd in 1983 door Ray Means opgericht en was de eerste Wilderness Bushcraft school in Groot-Brittannië. We zijn trots dat we voor deze mooie organisatie Paracord mogen leveren.

  The Balanced Horseman Shop

  The Balanced Horseman Shop is een bedrijf dat hippische artikelen ontwerpt en produceert op basis van de ervaringen en meningen van verschillende paardentrainers.

  Leden van "International Guild of Knot Tyers"

  Leden van het IGKT weten onze producten te waarderen! Het International Guild of Knot Tyers (of IGKT) is een wereldwijde vereniging voor mensen met interesse in knopen en knoopbinden.

  Wildsteer

  Wildsteer messen zijn handgemaakte messen van zeer hoge kwaliteit. Paracord.eu levert het paracord voor de handvaten.

   

  Partners

  Onze klanten willen de beste en nieuwste producten kunnen gebruiken voor hun projecten. Daarom zijn we dagelijks bezig met kwaliteit en vernieuwing. We hebben ons momenteel verbonden aan de volgende online magazines die daarbij aansluiten en hoogwaardige content bieden. Heb je een platform en ben je op zoek naar een partnerschap als affiliate of in een andere vorm? Neem contact op met [email protected]

  Cbys Paracord

  Cbys heeft een druk bezocht YouTube kanaal, op dit kanaal kun je veel tutorials van Paracordprojecten vinden. In de meeste tutorials wordt ons Paracord gebruikt.

  KNOT Paracord

  KNOT Paracord organiseert dit jaar de grootste Paracordwedstrijd ter wereld, Paracord.eu stelt een aantal prijzen ter beschikking.

   

  Sponsorprojecten

  De afgelopen jaren hebben we verschillende projecten gesponsord met touwproducten. Deze projecten worden veelal gedragen door vrijwilligers. Paracord is als product altijd verbonden geweest met inzamelacties voor het goede doel door het knopen en verkopen van armbanden. Daarnaast is het product Paracord onlosmakelijk verbonden met het kameraadschap bij de hulpdiensten en defensie onderdelen. Daarom past het ons om regelmatig een evenement of organisatie te ondersteunen waar waardes als community building en maatschappelijke verbinding centraal staan.

  We lichten een aantal sponsorprojecten toe:

  Dutch Marines Rowing Challenge & Marines in Action.

  Paracord is als product natuurlijk onlosmakelijk verbonden met defensieonderdelen. Amerikaanse Paratroopers gebruikten het touw van hun parachutes in '40-'45 voor allerlei toepassingen. Later ontstond, vooral onder veteranen, de armband-knoop-traditie. De afgelopen jaren heeft Paracord.eu een aantal defensiegerelateerde evenementen, zoals de Dutch Marines Rowing Challenge en de Marines in Action Obstacle Run ondersteund met touwproducten.

  Scouting internationaal

  Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Scouting biedt haar (jeugd)leden, ongeacht culturele achtergrond, afkomst, geloof, beperking of politieke overtuiging, een veilige en leerzame speelomgeving.

  Batavialand

  Touw en scheepvaart zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom zijn wij sinds een aantal jaar als sponsor verbonden aan de Bataviawerf. Als leverancier van Paracord en andere touwproducten helpen we mee aan knoopactiviteiten op de werf. De Bataviawerf geniet grote internationale faam door de reconstructie van het VOC-schip: de Batavia, in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw. De Gouden Eeuw en de grote rol die de Nederlandse scheepvaart daarin heeft gespeeld, spreekt zo’n kleine 400 jaar later nog steeds tot de verbeelding.