De naam van het lijstje kan niet leeg worden gelaten
 • Inloggen
 • Winkelmandje
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  Retour- & omruilservice

  Ons uitgangspunt: we willen het voor jou en voor onszelf zo eenvoudig mogelijk houden!

  In het kort: consumenten hebben een herroepingsrecht van 30 dagen. 

  Retour aanmelden

  Het recht op retour is geregeld in de "Wet kopen op afstand". Samengevat heb je bij ons recht op retourneren binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling. Maatwerk paracord aankopen vallen hier wettelijk niet altijd onder, maar wij willen het je niet onnodig moeilijk maken. Dus ben je niet tevreden over de kwaliteit of wil je om een andere reden afzien van de aankoop? Laat het ons weten!

  Tot 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling kun je een retourverzoek bij ons aanmelden. Stuur een e-mail naar info@paracord.eu of gebruik het contactformulier op onze Klantenservicepagina. Bellen kan natuurlijk ook. Wij ontvangen de producten graag binnen 14 dagen na aanmelding in goede staat retour, verpak de producten dus graag net zoals wij dat doen: met een beetje liefde. Van belang is wel dat de producten die u terugstuurt niet gebruikt of beschadigd zijn en dat van meterproducten ook hetzelfde aantal meters wordt gestuurd als dat er besteld zijn. Daarnaast willen we je vragen om de pakbon bij te voegen of als je die niet meer hebt, de factuur uit te printen.

  Let op: samples en mixpakketten kunnen niet geretourneerd worden.

  Binnen enkele werkdagen nadat wij de retourzending ontvangen hebben, ontvang je het geld terug.

  Retourkosten

  Is er iets mis met de producten die je wilt retourneren? Dan zijn de kosten voor retourzending voor onze rekening. Als je om persoonlijke redenen afziet van je aankoop, dan vragen we je zelf de retourkosten te voldoen.

  Retouradres:
  Van der Giessenweg 19
  2921 LP Krimpen aan den IJssel
  Nederland