De naam van de favorietenlijst kan niet leeg worden gelaten
 • Mijn account
 • Winkelwagen
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  Retour & Omruilservice

  Ons uitgangspunt: we willen het voor jou en voor onszelf zo eenvoudig mogelijk houden!

  Het recht op retour is geregeld in de "Wet kopen op afstand". In de regel heb je recht op retour binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Maatwerk paracord aankopen vallen daar niet altijd onder, maar wij willen het je niet onnodig moeilijk maken. Dus ben je niet tevreden over de kwaliteit of wil je om een andere reden afzien van de aankoop? Laat het ons weten!

  Retour aanmelden

  Tot 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling kun je een retourverzoek bij ons aanmelden. Stuur bijvoorbeeld een e-mail naar info@paracord.eu of gebruik het contactformulier op onze Klantenservicepagina. Bellen kan natuurlijk ook! Wij ontvangen de producten graag binnen 14 dagen na aanmelding in goede staat retour, verpak de producten dus graag net zoals wij dat doen: met een beetje liefde. Binnen enkele werkdagen nadat wij de retourzending ontvangen hebben, ontvangt u het geld terug.

  Retourkosten

  Is er iets mis met de producten die je wilt retourneren? Dan zijn de kosten voor retourzending voor onze rekening. Als je om persoonlijke redenen afziet van je aankoop, dan vragen we je zelf de retourkosten te voldoen.

  Retouradres:
  Van der Giessenweg 19
  2921 LP Krimpen aan den IJssel
  Nederland