De naam van het lijstje kan niet leeg worden gelaten
 • Inloggen
 • Winkelmandje
  ×

  De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Als niet-EU-burger hoeft u geen btw te betalen. De btw wordt tijdens het afrekenen van uw bedrag afgetrokken!

  ×

  Retour- & omruilservice

  Ons uitgangspunt: we willen het voor jou en voor onszelf zo eenvoudig mogelijk houden!
  In het kort: je hebt een herroepingsrecht van 30 dagen. 

  Je hebt bij ons het recht om binnen een termijn van 30 dagen te besluiten de overeenkomst te herroepen en aan te melden, daarna moet uw bestelling binnen 14 dagen geretourneerd worden. Deze termijn start op de dag waarop het pakket aan jou (of aan een derde die het pakket voor jou in ontvangst neemt) overhandigd is.
  Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling toevoegt in het pakket waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

  Om gebruik te maken van het herroepingsrecht mag je ons op de hoogte stellen van je retourzending. Dit kan door het retourformulier te gebruiken of door contact op te nemen met de klantenservice via telefoon, mail of WhatsApp.
  Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

  Terugsturen van het pakket

  Nadat je contact met ons hebt gehad over het retourneren van je pakket, stuur je het pakket met de bestelde producten zo snel mogelijk terug.

  De kosten van de retourzending zelf zijn voor eigen rekening. Is er sprake van een fout van Paracord.eu? Dan ontvang je kosteloos een retourlabel waarmee je het pakket kunt retourneren.

  Ons retouradres:
  Van der Giessenweg 19
  2921 LP Krimpen aan den IJssel
  Nederland

  Terugbetaling 

  Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

  Als je de bestelling in z’n geheel retourneert, ontvang je een terugbetaling van alle betalingen die je tot op dat moment gedaan hebt, inclusief de verzendkosten. Als je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, ontvang je alleen dat deel, exclusief de verzendkosten, teruggestort. We betalen je terug via dezelfde betaalmethode als waarmee jij de bestelling geplaatst hebt. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

  Zijn de geretourneerde producten beschadigd of al gebruikt? Dan kunnen we door de waardevermindering een lager bedrag terugbetalen. Zorg er daarom voor dat de producten die je retourneert nog in de staat zijn zoals je ze ontvangen hebt. Is dit in jouw geval niet mogelijk? Neem daar dan contact over op met de klantenservice.