De naam van de favorietenlijst kan niet leeg worden gelaten
nl / € EUR
Ga ×
 • Mijn account
 • Winkelwagen

  Retour & Omruilservice

  Ons uitgangspunt: We willen het voor jou en voor onszelf zo eenvoudig mogelijk houden!

  Het recht op retour is geregeld in de "Wet kopen op afstand". In de regel heb je recht op retour binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Maatwerk paracord aankopen vallen daar niet altijd onder maar wij willen het je niet onnodig moeilijk maken. Dus ben je niet tevreden over de kwaliteit of wil je om een andere reden afzien van de aankoop? laat het ons weten!

  Retour aanmelden

  Tot 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling kun je een retour verzoek bij ons aanmelden. Stuur ons bijvoorbeeld een email naar info@paracord.eu of gebruik het contact formulier op onze Klantenservice pagina. Bellen kan natuurlijk ook! Wij ontvangen de producten graag binnen 14 dagen na aanmelding in goede staat retour, verpak de producten dus graag net zoals wij dat doen met een beetje liefde. Binnen 14 dagen na het aanmelden van je retour ontvang je het factuurbedrag terug.

  Retourkosten

  Is er iets mis met de producten die je wilt retourneren? Dan zijn de kosten voor retour zending voor onze rekening. Zie je om persoonlijke redenen af van jouw aankoop dan vragen we je zelf de retourkosten te voldoen.

  Retouradres:
  Van Utrechtweg 124
  2921 LN Krimpen aan den IJssel
  Nederland